-A A +A
31.10.2017

Inspiroiva PI! -expo

Helsingin Malmitalossa järjestettiin 28. lokakuuta Suomen ensimmäinen viittomakielinen messutapahtuma, Pi! -expo. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kuurojen Liiton kulttuurituotanto, Teatteri Totti, Yritystä! -hanke ja kulttuurikeskus Malmitalo.

Malmitalossa kävi vilske, kun messukävijät tutustuivat esittelypisteisiin, kävivät luennoilla ja nauttivat yhdessäolosta. Tapahtuma oli yksi osa Teatteri Totin 30-vuotisjuhlaa.

Tapahtumaa olivat tähdittämässä ASL SLAM:n luoja Douglas Ridloff, viittomakielinen räppäri Signmark ja näyttelijä Dawn Jani Birley.

Tapahtuma oli avoin kaikille, joten ohikulkumatkalla olleet viittomakieltä taitamattomatkin saivat kurkistuksen viittomakieliseen maailmaan.

Pi! -expo keräsi sekä esittelijöiltä että kävijöiltä valtavasti positiivista palautetta ja tapahtumaa toivottiin järjestettävän jatkossakin.

Yhteystietomme

Kuurojen Liitto