8.6.2018

Kuurojen Liiton verkkosivuille uudistuksia

Vastikään Kuurojen Liiton verkkosivuille on tehty uudistuksia, joiden tarkoitus on parantaa verkkosivujen käytettävyyttä. Muutokset on tehty sivuston käyttäjien palautteiden pohjalta. Videolla verkkotuottaja Heli Vanhatupa kertoo uudistuksista.

Verkkosivujen pintaremontti on tuonut mukanaan muutaman muutoksen. Tässä luetellaan niistä olennaisimpia.

Verkkosivujen värimaailmaa on kirkastettu. Sosiaalisen median jakonappulat löytyvät nyt vasemmasta laidasta.

Palautteiden mukaan kurssi- ja tapahtumakalenteria on ollut vaikea löytää, nyt etusivulla tapahtumakalenterin kohdalla näkyy kolme lähinnä olevaa tapahtumaa.

Sivua alaspäin rullaamalla löytää somesivun. Siihen on koottu Kuurojen Liiton sosiaalisen median kanavia, kuten liiton Facebook-sivu, Kulttuurituotannon Facebook-sivu ja Markku Jokisen Twitter. Kanavat vaihtelevat sen mukaan missä on ajankohtaisinta sisältöä.

Pintaremontti näkyy myös yhdistyshuoneen ja Kuurojen kansanopiston sivuilla erityisesti uutisnäkymissä.

Tervetuloa tutustumaan uudistuksiin!

Verkkosivuja koskevat palautteet kannattaa lähettää suoraan verkkotuottaja Heli Vanhatuvalle.