-A A +A
12.7.2017

Kuurojen Liitto verkostoituu jatkuvasti

Kuurojen Liitolla on laaja yhteistyöverkosto, jota tulee ylläpitää ja kasvattaa. Porissa SuomiAreena -tapahtumassa liiton toiminnanjohtaja Markku Jokinen ja puheenjohtaja Jaana Aaltonen tekivät paljon näkymätöntä työtä joka ei ehkä näy liiton ulkopuolisille: verkostoitumista.

SuomiAreenassa oli useampi järjestöjen illanvietto, johon Jokinen ja Aaltonen osallistuivat. Illanvietoissa ylläpidettiin suhteita vanhoihin tuttuihin päivittämällä kuulumisia sekä tutustuttiin uusiin ihmisiin keskustelujen kautta. Keskusteluilla lisättiin viittomakielitietoisuutta ja selvitettiin mahdollisia yhteistyökuvioita.

Videolla Aaltonen kertoo mitä vaikuttamistyö on ja miksi Kuurojen Liitto tekee sitä. Lisäksi haastattelimme kahden järjestön edustajia yhteistyömahdollisuuksista.

Yhteystietomme

Kuurojen Liitto