18.5.2018

Liiton aluetyöntekijät lomautettuna heinäkuun

Liiton palveluohjauksen kaikki aluetyötekijät ovat lomautettuna heinäkuun ajan. Kesän muina ajankohtina voit kääntyä kenen tahansa töissä olevan aluetyöntekijän puoleen, vuorossa olevat työntekijät löydät oheisesta listasta.

Palveluohjaus (ent. kuntoutusihteerit) kuuluvat liiton Asiakkaan toimintaedellytysten tukeminen –prosessiin, jota rahoittaa STEA. Avustuksen pienenemistä johtuen kaikki aluetyöntekijät lomautetaan heinäkuun ajaksi.

Palveluohjaus on siis kiinni heinäkuun. Lisäksi palvelu on vuosilomista johtuen osittain kiinni myös osan kesä- ja elokuuta, mahdollisesti vielä syyskuunkin puolella. Vuosilomien aikana voit kääntyä kenen tahansa töissä olevan aluetyöntekijän puoleen:

Viikko 23: Auroila, Helminen, Kallio, Laiho, Markovitch, Mikkola, Nevalainen, Oksanen
Viikko 24: Auroila, Helminen, Kallio, Laiho, Markovitch, Nevalainen, Oksanen
Viikko 25: Barber, Helminen, Laiho, Markovitch, Nevalainen
Viikko 26: Barber, Helminen, Laiho, Markovitch, Nevalainen
Viikko 31: Barber, Björn
Viikko 32: Barber, Björn, Oksanen
Viikko 33: Barber, Björn, Helminen, Kallio, Markovitch, Oksanen
Viikko 34: Auroila, Björn, Helminen, Kallio, Markovitch, Mikkola, Oksanen
Viikko 35: kaikki tavoitettavissa paitsi Laiho

Aluetyöntekijöiden yhteystiedot löydät oheisesta linkistä sekä ladattavasta esitteestä.

Palveluohjauksen ollessa kiinni, käytä etätulkkausta tai tilaa puheluita varten tulkki kotiin. Ole suoraan yhteydessä Kelaan, sosiaalitoimistoon, terveyskeskukseen tms. tai mene paikan päälle tulkin kanssa selvittämään asiaa.

Oheisesta linkistä löydät numeron oman alueen tulkkitilaukseen.

Lisätiedot:

Helena Torboli, johtaja
tekstiviestit +358 50 595 1842
helena.torboli@kuurojenliitto.fi
Kuurojen Liitto ry/ Asiakkaan toimintaedellytysten tukeminen-prosessi

Huom! Helena Torboli on tavoitettavissa viikkoon 24 asti ja jälleen 15.8.2018 lähtien.

Ladattavat tiedostot
Aluepalvelut esite PDF, 439.56 KB