19.7.2018

Marianne Heikkilä perehtyi viittomakielen saloihin

Keskiviikkoaamuna Kuurojen Liitto järjesti MTV-lavalla opetustuokion, jossa liiton puheenjohtaja Jaana Aaltonen opetti viittomakieltä Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilälle.

Opetustuokio kesti vartin verran, mutta sen aikana ehdittiin käydä läpi joukon perusviittomia ja keskustella viittomakielen taustoista. Marianne Heikkilä oppi viittomaan muun muassa "hyvää huomenta, Pori", "kiitos", "anteeksi" ja "minä rakastan sinua".

Paikalla oli mukavasti yleisöä, joka seurasi Heikkilän opettelua ja uskaltautui itsekin kokeilemaan viittomista. Katso videolta Marianne Heikkilän fiiliksiä opetustuokiosta.

Mikäli haluat lisää tietoa viittomakielestä ja viittomakielisistä, tutustu alla olevaan linkkiin.