-A A +A
17.7.2017

Viittomakielinen filmifestivaali värittää syksyä

• Viittomakielinen filmifestivaali
30. syyskuuta lauantaina vietetään viidennettä kertaa Viittomakielistä filmifestivaalia. Tällä kertaa tapahtuma pidetään Tampereella Hällä-näyttämöllä. Festivaalilla esitetään sekä kotimaisia että ulkomaisia viittomakielisiä filmejä ja TV-ohjelmia.

Viittomakielisessä filmifestivaalissa palkitaan paras kotimainen elokuva. Elokuvantekijät voivat vielä ilmoittautua mukaan 20. elokuuta mennessä osoitteeseen kulttuurituotanto@kuurojenliitto.fi. Elokuvantekijöiden ilmoittautumislomake löytyy festivaalin www-sivuilta (linkki alla). Festivaaliin ilmoittautuneiden elokuvien tekijät pääsevät ilmaiseksi tapahtumaan.

Filmifestivaalin ohjelmisto julkaistaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Liput varataan ennakkoon ja lunastetaan paikan päällä. Lippuja voi varata elokuun alkupuolella viikosta 32 alkaen. Salissa on paikkoja rajoitetusti, kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Yhteystietomme

Kuurojen Liitto