29.5.2018

Hämeenlinnan kulttuuripäivät jäävät sydämiin

Kuurojen liiton kevään supertapahtuma, kuurojen valtakunnalliset kulttuuripäivät, on saatettu onnellisesti päätökseen. Paluu arkeen on koittanut, mutta palatkaamme viikonlopun tunnelmiin oheisella videolla.

Viikonlopun aikana paikalla oli kaikenikäisiä osallistujia kilpailijoista kulttuurin ystäviin.

Kaiken kaikkiaan yleisö viihtyi loistavasti kulttuuripäivillä ja viittomakielinen yhteisö, kieli ja kulttuuri kukoistivat. Viikonlopun ajan Hämeenlinna oli viittomakielinen kaupunki.

Kulttuuripäivät ovat myös esillä seuraavassa Kuurojen lehdessä sekä myöhemmin Kuurojen videon kanavalla.

Liiton verkkosivuilla julkaistaan lähiaikoina kulttuuripäivien kuvagalleria, josta löydät kuvakoosteen viikonlopun parhaista paloista.