10.10.2018

Joulu- ja uudenvuodentervehdykset Kuurojen lehteen

Jälleen on aika kerätä kuurojen yhdistysten jokavuotinen joulu- ja uudenvuodentervehdys Kuurojen lehteen.

Yhdistyksille on lähetetty sekä sähköpostilla että kirjeellä ohjeet joulutervehdysten tekemiseen. Yhdistyksellä tervehdyksistä vastaava henkilö kerää nimilistan heiltä, ketkä haluavat tervehdyksensä jättää lehteen, ja hoitaa tilitykset.

Yhden tervehdyksen hinta on 1 euroa per nimi tai perhe, ja 5 euroa yhdistykseltä.

Maksu pankkitilille FI7557800720168876. Maksaessa merkitkää viestikenttään ”Joulutervehdys”.

Kun nimilista on valmis, lähettäkää se 22. lokakuuta mennessä sähköpostilla Kuurojen lehteen: kuurojenlehti@kuurojenliitto.fi

Jos yhdistyksellä ei ole mahdollisuutta lähettää nimilistaa sähköpostilla, niin paperilla olevan nimilistan voi lähettää postissa: Kuurojen Liitto, Kuurojen lehti, PL 57, 00401 Helsinki.

Ottakaa yhteyttä toimitukseen, jos yhdistyksenne tarvitsee vähän lisäaikaa nimien keräämiseen.

Lisätietoja Kuurojen lehden toimituksesta:
kuurojenlehti@kuurojenliitto.fi tai gsm 050 360 7610.

Hyvää syksyn jatkoa ja joulun odotusta!