Espoon kaupunginteatteri: Sanaton rakkaus - TULKATTU

Sanaton rakkaus (Children of a Lesser God) on moderni klassikko, joka kertoo kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta ympäristön ristipaineessa. Mark Medoffin näytelmä törmäyttää esiin kysymyksiä identiteetistä, omasta äänestä ja sulautumisesta, itsemääräämisen oikeudesta, intohimosta ja sillanrakennuksesta. Tarinassa kipinät sinkoilevat, kun kuuro Sarah ja kuuleva James ottavat mittaa toisistaan ja voimista ympärillään.

Suomen kantaesityksessä nähdään upea Dawn Jani Birley, Toronton Theatre Critic’s Award -palkinnolla v. 2017 palkittu valovoimainen näyttelijä. Hän saa vastavoimakseen monista näyttämö- ja elokuvarooleistaan tunnetun karismaattisen Santeri Kinnusen.

Rooleissa Milka Ahlroth, Dawn Jani Birley, Aino Hakala, Aleksi Holkko, Santeri Kinnunen, Meri Nenonen ja Pertti Sveholm.

Ohjaus: Johanna Freundlich
Lavastus: Janne Siltavuori
Valosuunnittelu: Tarja Ervasti
Äänisuunnittelu: Tommi Koskinen
Pukusuunnittelu: Noora Salmi
Maskeerauksen suunnittelu: Kaarina Kokkonen
Viittomakielen valmennus: Marianne Aro

Paikkasuositus viittomakielisille

Esityksessä on sekä suomea että suomalaista viittomakieltä puhuvia roolihahmoja, eikä kaikkia repliikkejä puhuta molemmilla kielillä.

Esitys tekstitetään suomeksi ja englanniksi. Suomenkielinen tekstitys heijastetaan osaksi lavastusta. Lisäksi suomenkielinen ja englanninkielinen tekstitys ovat luettavissa kännykkäsovelluksella. Viittomakieliselle yleisölle suosittelemme keskikatsomon paikkoja.

Viittomakielen tulkkaus ke 23.10. klo 19

Sanaton rakkaus -esityksessä ke 23.10. klo 19 on viittomakielen tulkkaus, jota voi seurata keskikatsomon paikoilta. Tulkkien paikka on näyttämön etureunassa keskellä. Lippuja tulkkauspaikoille saa ostaa Lippupisteestä sekä Espoon Kaupunginteatterin lipputoimistosta myynti@espoonteatteri.fi,  puh. 09 4393 388 (ma – pe klo 11 – 17).  Lipputoimistossa vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Sanaton rakkaus -esityksessä käytetään suomea ja suomalaista viittomakieltä. Kaikki näytökset tekstitetään suomeksi ja englanniksi.

Tuoksuton näytös la 26.10. klo 14

Sanattoman rakkauden tuoksuton näytös järjestetään la 26.10. klo 14. Näytös on suunnattu erityisesti allergisille ja tuoksuyliherkille. Yleisöä ja henkilökuntaa pyydetään saapumaan teatteriin täysin ilman hajuvesiä, partavesiä ja muita hajusteita. Esityksessä käytetään myrkytöntä teatterisavua – myös tuoksuttomassa näytöksessä.

Kuurojen Liitto ei vastaa muutoksista. Seuraathan järjestäjän omaa tiedotusta.

Hyödyllisiä linkkejä