Kultakutri ja kolme karhua, Mikkeli

Nukketeatterihahmot kuvassa. Vaalea tyttö punaiset silmälasit päässä nousee sängystä. Vieressä karhu katselee kiinnostuneena.

Perjantaina 18.10. vietetään Satupäivää ja sen tiimoilta Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä teatteri Hevosenkengän kanssa Kultakutri ja kolme karhua -nukketeatteriesityksen Vanhalla Sotkulla. Esityksen kesto on noin 30min. Esitys on tulkattu viittomakielelle.

Iloinen Kultakutri ja hänen touhukas ystävänsä Pupu Jussilainen lähtevät kauniina kesäaamuna metsään kukkia poimimaan. Vauhdikas pupu on kuitenkin innostunut enemmän syömisestä kuin kauniista kukista. Lopulta he päätyvät hilpeän karhuperheen talolle. Kommelluksilta ei vältytä, kun pupu pomppii ja temmeltää karhujen kodissa. Ja mitä tapahtuukaan kun karhut palaavat kotiinsa? Kuka onkaan popsinut puuroa? Kuka on kokeillut tuolia ja kuka onkaan lekotellut sängyissä?

Tutun tarinan hassunhauska uustulkinta tarjoaa vakavampaakin ajateltavaa ystävyyden merkityksestä ja erilaisuuden hyväksymisestä. Esitys sopii jo aivan perheen pienimmillekin.

Hyödyllisiä linkkejä