Mikkelin kuurojen lukion treffit, versio 2019

Mikkelin keskusta Naisvuorelta päin kuvattuna.

KUTSU

Viitisen vuotta sitten vapun aikaan järjestettiin ensimmäistä kertaa Mikkelin kuurojen lukiota käyneiden tapaaminen Helsingissä. Nyt viisi vuotta myöhemmin vastuuvuoro on siirtynyt mikkeliläisille ex-lukiolaisille, Sanna Paasoselle ja Sirpa Lehtiselle. Seuraava lukiotapaaminen järjestetään lauantaina 27.4. klo 13 eteenpäin entisessä koulukaupungissamme, Mikkelissä. Tapaaminen on tarkoitettu kaikille, jotka ovat käyneet Mikkelin kuurojen lukiota (mukaan lukien Mikkelin lukion keskeyttäneille ja toiseen lukioon siirtyneille kesken Mikkelin lukiovuosien).

OHJELMA:

Klo 13.00-16.00 tutustuminen ent. Mikkelin kuurojen lukion tiloihin (nyk. Mikael-koulu) os. Liuskekatu 1, Mikkeli. Paikalle kutsutaan myös eläköityneitä hoitajia ja opettajia yhteistyössä meille monille tuttujen hoitajien, Tarja Tompurin ja Tuija Vuohelaisen, kanssa.

Klo 18.30-22.30 entisten lukiolaisten illanistujaiset Original Sokos hotelli Vaakunassa os. Porrassalmenkatu 9, Mikkeli.

  • muistelointia vanhoilla kuvilla ja tarinoilla - jokainen voisi etsiä kuva-arkistostaan 1-2 digikuvaa lukiovuosien kohokohdista ja toimittaa 15.4. mennessä sähköpostitse: lukiotreffit2019@gmail.com
  • seisovan pöydän antimet
  • vapaata seurustelua

Tilaisuuden jälkeen voi jäädä vapaamuotoisille jatkoille Vaakunassa (sisältyy illallisbuffetin hintaan) yön pikkutunneille.

(HUOM! Halukkailla on mahdollisuus kokoontua vielä sunnuntaina 28.4. klo 11 Harjun hautausmaan parkkialueelle os. Saattotie 7, ja tehdä kävelykierroksen edesmenneiden hoitajien ja opettajien haudoilla.)

Vaakunan yksityistilaisuuteen mahtuu korkeintaan 70 ruokailijaa ja siitä syystä otamme ensisijaisesti entisten lukiolaisten ilmoittautumiset vastaan. Jos vapaita paikkoja jää, niin K-18 avecit pääsevät mukaan.

ILLANISTUJAISET Original Sokos hotelli Vaakunassa / Hinta: 30 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset ruoka-allergiatietoineen 10.4. mennessä sähköpostitse: lukiotreffit2019@gmail.com

Illalliskorttimaksut maksetaan 15.4. mennessä Sirpa Lehtisen tilille FI6385000710215144 ja muista mainita viestikentällä kaikkien osallistujien nimet, joiden maksut suoritetaan.

Lämpimästi tervetuloa fiilistelemään Etelä-Savon sydämessä!

Lisätietoja voi kysellä joko Sirpa Lehtiseltä tekstiviestitse 0442870004 tai sähköpostitse lukiotreffit2019@gmail.com

Sanna Paasonen & Sirpa Lehtinen