Viittomakielinen runoklubi, Helsinki

Visual Vernacular -runoutta ja viittomakielistä runoutta juhlistava Viittomakielinen runoklubi nähdään Kansallisteatterin Lavaklubilla sunnuntaina 18.8. Nämä runouden lajit ovat monelle vieraita, ja nykyrunoutta on vain vähän saatavilla viittomakielelle. Nyt asiaan tulee kuitenkin muutos, sillä illan mittaan nähdään erilaisia viittomakielisiä runoesityksiä, jotka ovat syntyneet Nuoren Voiman Liiton, Kuurojen Liiton, Ursa Minorin ja Kuurojen kansanopiston järjestämissä työpajoissa. Tapahtuma on osa Runokuuta.

Tilaisuus tulkataan suomeksi eli tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

16:00 Ovet auki

16:30 Ohjelman avaus

16:45 Visual Vernacular -paneelikeskustelu: Giuseppe Giuranna, Janne Kankkonen, Aino Hakala ja Olga Green

17:30 Tauko