17.12.2019

ICT-ohjaukseen viisi uutta vertaisohjaajaa

Kuurojen Liiton ICT-ohjauksella on hyviä uutisia! Vertaisohjaajien verkostoa vahvistamaan tulee ensi vuoden alusta viisi uutta ohjaajaa. Lisäksi ICT-ohjaus saa uuden nimen.

ICT-ohjauksessa on toiminut tähän asti kuusi vapaaehtoista alueellista vertaisohjaajaa. Vertaisohjaajat opastavat esimerkiksi älypuhelimen, tabletin ja tietokoneen käytössä.

Marraskuussa järjestettiin koulutus, jonka tuloksena saatiin viisi uutta vertaisohjaajaa! Uudet vertaisohjaajat aloittavat tehtävässään ensi vuoden alusta. Ohjaajia on nyt siis yhteensä 11 eri puolella Suomea.

Uudet ohjaajat:

• Kimmo Jompero, Turku
  • Bror-Erik Majors, Vaasa
  • Maarit Ylitalo, Oulu
  • Kristiina Hovi, Kuopio
  • Risto Lehtinen, Mikkeli

Uusi vuosi, uusi nimi!

ICT-ohjaus saa myös vuoden alusta uuden nimen. ICT-ohjauksesta tulee digiohjaus.

Nimenvaihdon taustalla on digi-termin yleistyminen kaikissa alan palveluissa.

Nimenvaihdoksen lisäksi digiohjaus saa helmikuussa 2020 aukeavien Kuurojen Liiton uusien verkkosivujen myötä uuden verkkosivukokonaisuuden. Digiohjauksen omalle sivulle päivitetään muun muassa kaikki ajankohtaiset tiedotteet sekä opastusta tietotekniikan ja ohjelmien käyttöön.

ICT-ohjaus toivottaa kaikille asiakkailleen hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

ICT-ohjauksen yhteystiedot löydät oheisesta ladattavasta tiedostosta.

Ladattavat tiedostot