5.12.2019

Kulttuuripäivien majoitusvaraukset

• Kulttuuripäivät 2020
Vuoden 2020 valtakunnalliset kuurojen kulttuuripäivät pidetään 5.-7.6.2020 Joensuussa. Kuurojen Liiton kulttuurituotanto on varannut hotelleista majoituskiintiöitä kulttuuripäivien kävijöille.

ORIGINAL SOKOS HOTEL

Original Sokos Hotel Kimmel

Economyluokka
yhden hengen huone 78 €
kahden hengen huone 88 €

Standardluokka
yhden hengen huone 88 €
kahden hengen huone 98 €

Original Sokos Hotel Vaakuna

Standardluokka
yhden hengen huone 94 €
kahden hengen huone 104 €

Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen sekä iltasauna, hinnoista myönnetään S-etukortin palveluedut.

Kiintiöhuoneet ovat varattavissa koodilla BKUUROJENLIITTO internetissä osoitteessa www.sokoshotels.fi tai hotellien vastaanotoissa kimmel.joensuu@sokoshotels.fi ja vaakuna.joensuu@sokoshotels.fi.

Varauskoodi on voimassa 21.4.2020 asti.

SCANDIC JOENSUU

Standardhuoneet
yhden hengen huone 105 €
kahden hengen huone 125 €

Standard Family ja Superior huoneet +20 € / huone

Scandicin huonehintaan sisältyy aina luomutuotteita sisältävä aamiainen ja langaton internet.

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BVII050620

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BVII050620 nettisivuilta, puhelimitse +358 13 7131 077 tai sähköpostilla joensuu@scandichotels.com hotellin myyntipalvelusta.

Huoneet ovat varattavissa 22.05.2020 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

---

Näiden edellä mainittujen hotellien lisäksi lähialueella on monia muitakin hotelli- ja mökkimajoitusmahdollisuuksia. Varaathan majoituksesi suoraan majoituspaikoista. Kulttuurituotanto ei vastaa majoituksista.