28.2.2018

Kuurojen lehden numero 1/2018 on ilmestynyt

  • Kuurojen lehti numero 1/2018
Vuoden 2018 ensimmäinen Kuurojen lehden numero on ilmestynyt. Lehteen sisältyy sekä tietoa että viihdettä ja kiinnostavia henkilöhaastatteluita yhteisön ihmisistä. Lehden numerosta löytyy myös lukijakysely, johon vastaamalla voi vaikuttaa tulevien lehtien sisältöihin ja voittaa lahjakortin.

Lehdessä 1/2018 päästään muistelemaan yhteisön jäsenten entisiä opettajia, jotka ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen oppilaaseensa. Mukana ovat muun muassa opettajat Arto Räsänen, Aimo Kangas, Pirkko Kuokkanen, Terttu Savisaari, Juha Paunu ja Markku Jokinen.

Lehden asiantuntijahaastattelussa puolestaan pohditaan sekä tulkkien että asiakkaiden näkökulmasta, mitkä asiat vaikuttavat tulkkaustilanteen epäonnistumiseen ja miten siitä kannattaisi antaa palautetta.

Hauskassa uudessa juttusarjassa neljä lasta vastaa vuorollaan ystäväkirjan kysymyksiin. He ovat syntyneet viittomakieliseen yhteisöön samana päivänä 8.6.2009. Ensimmäisenä on vuorossa kello 6.34 syntynyt Kia Kalela.

Sekä nuorisopalstalla että Juhana Salosen haastattelussa vakavoidutaan miettimään tärkeää asiaa: nuoren identiteetin kehittymistä ja kuinka yhteiskunnan asenteet siihen vaikuttavat.

Lehden välistä löytyy myös lukijakysely, johon 14.3. mennessä vastaamalla voi voittaa 50 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Kyselyyn pääsee myös alla olevasta linkistä. Vastaamalla voi vaikuttaa lehden tuleviin sisältöihin!

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Kuurojen lehti on liiton järjestöjulkaisu ja viittomakielisten aikakaus- ja mielipidelehti.

 

Hyödyllisiä linkkejä