22.1.2020

Kuurojen Liitto hakee mediatyöntekijää

• Kuurojen Liiton logo

Kuurojen Liitto on valtakunnallinen kuurojen etu- ja palvelujärjestö. Haemme liiton keskustoimistoon Helsinkiin

MEDIATYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen helmi-maaliskuusta 2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on 60 %:nen työaika.

Kuurojen Liitto tuottaa viittomakielisiä video-ohjelmia, verkkoviestintää, suoria netti-lähetyksiä ja julkaisee Kuurojen lehteä sekä ylläpitää Viittomakielistä kirjastoa. Palkattavan mediatyöntekijän sijoituspaikka on järjestön ajankohtais- ja verkkoviestintä.

Mediatyöntekijän työhön sisältyvät tehtävät:

• kuvaussuunnittelu, kuvaus ja jälkituotanto (tuotantoprojektista riippuen itsenäisesti tai yhteistyössä muun henkilöstön kanssa) ja grafiikan suunnittelu
  • tekniikan ja laitteiston kehittäminen yhdessä muun tuotantohenkilöstön kanssa

Mediatyöntekijältä odotamme:

• itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • sopivaa koulutusta ja työkokemusta
  • joustavuutta työaikojen suhteen, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön
  • viittomakielisen mediatuotannon tuntemusta ja siihen tarvittavan tekniikan ja ohjelmistojen hyvää ja itsenäistä hallintaa (mm. Adobe CC Premiere ja Photoshop)
  • ohjelman itsenäistä toteuttamista alusta loppuun asti (kuvaussuunnitelma yhdelle tai useammalle kameralle, kuvaus, editointi, grafiikka ja muut tarvittavat jälkityöt)
  • taitoa toteuttaa suoria netti-tv-lähetyksiä
  • erinomaista viittomakielen taitoa ja hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • äänityksen teon osaaminen lasketaan plussaksi mutta ei ehdoton vaatimus

Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti sijoittuen vaativuusluokkaan 4. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (ei todistuksia) tulee lähettää viimeistään su 2.2.2020. Toimintaa rahoittaa Veikkaus /sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Lisätietoja tehtävästä:

Verkkotoimittaja Netta Keski-Levijoki netta.keski-levijoki@kuurojenliitto.fi