16.4.2019

Liisa Kauppisen juhlaseminaari 10.5.

Toukokuun 10. päivänä juhlistetaan järjestöneuvos Liisa Kauppisen 80-vuotissyntymäpäivää seminaarilla ja iltatilaisuudella. Seminaari pidetään perjantaina 10.5. klo 15-17 ja sen jälkeen juhlintaa jatketaan iltatilaisuudessa klo 17-20.

Historiallisen juhlaseminaarin paikka on vaihtunut Valkeasta talosta Finlandia-taloon!

Juhlaseminaarissa näemme ihmisoikeuspuheenvuoroja ja paneelikeskustelun. Iltatilaisuudessa julkaistaan Salla Fagerströmin kirjoittama Tiedän sen mahdolliseksi -elämäkertateos Liisa Kauppisesta. Kirja on ostettavissa tilaisuudessa.

Ilmoittaudu mukaan seminaariin ja/tai iltatilaisuuteen alla olevasta linkistä 2.5.2019 mennessä. Paikkoja on rajoitetusti, mutta seminaariosuudesta toteutetaan myös suora verkkolähetys. Seminaarissa on tulkkaus.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä juhlaseminaaria.

Tervetuloa!

Järjestöneuvos Liisa Kauppinen toimi aiemmin Kuurojen Liiton pitkäaikaisena toiminnanjohtajana ja Kuurojen maailmanliiton puheenjohtajana sekä monissa kansainvälisissä luottamustehtävissä. Kauppinen sai ensimmäisenä suomalaisena YK:n ihmisoikeuspalkinnon vuonna 2013.