12.3.2019

Liisa Kauppista juhlitaan 10.5.

Varaa toukokuun 10. päivä jo kalenteriisi! Silloin juhlitaan järjestöneuvos Liisa Kauppista sekä juhlaseminaarissa että iltatilaisuudessa Valkeassa talossa.

Juhlaseminaarissa julkaistaan Salla Fagerströmin kirjoittama Tiedän sen mahdolliseksi -elämäkertateos Liisa Kauppisesta. Lisäksi juhlitaan Liisan 80-vuotissyntymäpäivää! Tulossa on siis todellinen merkkitapaus ja historiallinen tilaisuus.

Seminaarin alustava aika on pe 10.5. klo 15.00 -16.30, ja iltatilaisuus käynnistyy heti tämän jälkeen. Paikkoja on rajoitetusti, mutta tilaisuudesta toteutetaan myös suora verkkolähetys.

Vahvistettu aikataulu, ohjelma ja ilmoittautumislomake julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Järjestöneuvos Liisa Kauppinen toimi aiemmin Kuurojen Liiton pitkäaikaisena toiminnanjohtajana ja Kuurojen maailmanliiton puheenjohtajana sekä monissa kansainvälisissä luottamustehtävissä. Kauppinen sai ensimmäisenä suomalaisena YK:n ihmisoikeuspalkinnon vuonna 2013.