4.7.2019

Viittomakielistä ohjelmaa Kaustisen kansanmusiikkijuhlassa - mukana myös Kuurojen Liitto

Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin 10.7. järjestettävässä Tunne musiikki! -teemapäivässä on runsaasti viittomakielistä ohjelmaa. Mukana tapahtumassa on myös Kuurojen Liitto.

Festivaalilla on teemapäivänä useita viittomakielen tulkkeja ja viittomakielisiä esityksiä. Lavalla nähdään ainakin Signmark, Visual Voice ja Metsäorkesteri Käet ylös! Teemapäivä järjestetään yhteistyössä kuulo- ja viittomakielialan järjestöjen kanssa ja myös Kuurojen Liitto on mukana esittelemässä toimintaansa.

Kuulo- ja viittomakielialojen järjestöille tarjotaan mahdollisuus jäsenhintaisiin lippuihin keskiviikkona 24€ / aik. Varaa omasi osoitteesta: https://link.webropolsurveys.com/S/55E4F82AFA9EA1C0

Kuulo- ja viittomakielialan teltta löytyy juhlapihan läheisyydestä. Se on auki klo 10-20. Tervetuloa moikkaamaan meitä, ja voit ehkä voittaa kivan #supervoimanionviittomakieli kassin!

Teemapäivä 10.7. ohjelma:

Klo 9.30-14 Musiikkilukio
Lipputoimistossa viittomakielen tulkki paikalla
Klo 10-11 Pelimannitalo
Metsäorkesteri Käet Ylös!
Klo 11-12 Festivaalialue
Lounas esim. Festivaaliravintolassa
Klo 12-13 Kestikievari
Näppärit - monikymmenpäinen lapsiorkesteri
Klo 13-14 Keskipohjanmaa-areena
Kansainvälinen kansantanssikonsertti
Klo 10-18 Urheilutalo
Kuuloauto avoinna kaikille kuulontutkimusta varten
Klo 14-15 Kansantaiteenkeskus
Päiväkahvit ja Ursa Minor osalllistava työpaja
Klo 15-17 Kansantaiteenkeskus
Seminaari Musiikin voima! Keskustelemassa Marko Vuoriheimo alias Signmark, Oulun yliopiston tutkija Katja Sutela ja musiikkiterapeutti Riitta Koski-Helfenstein
16.30-17.30 Lastenteltta
Mutaveijarit viittomakielelle tulkattuna
Klo 17.30-18.30 Festivaalialue
Päivällinen esim. Festivaaliravintolassa
Klo 18.45-19.45 Mondo
Signmark (esitys on kaksikielinen; suomi ja viittomakieli)
Klo 20-21 Keskipohjanmaa-areena
Kalevauva.fi tulkattuna viittomakielelle
Klo 21-22 Mondo
VisualVoice (esitys on kaksikielinen; suomi ja viittomakieli)

Lisäksi on tanssityöpaja kehorytmiikasta Kallio-klubilla klo 14-15.