Liiton missio, visio ja arvot

Ladattavat tiedostot

Missio

Kuurojen Liiton tehtävänä on taata kuurojen ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien toteutuminen.

Visio

Viittomakieli elää vahvana moniarvoisessa, monikielisessä ja monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Kuurojen Liitto on alansa johtava etu- ja palvelujärjestö sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Arvot

Kuurojen Liiton arvot ovat:

• Ihmisarvon kunnioittaminen
  • Sosiaalinen oikeudenmukaisuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Luotettavuus
  • Yhteisöllisyys
  • Dynaamisuus

Kuurojen Liitto on 43 jäsenyhdistyksen valtakunnallinen keskusliitto, joka työllistää yli sata ihmistä.

Jäsenyhdistysten edustajat kokoontuvat vuosittain sääntömääräiseen liittokokoukseen. Liittokokous käyttää organisaation ylintä päätösvaltaa. Sen valitsema hallitus vastaa Kuurojen Liiton käytännön toiminnasta yhdessä johtoryhmän kanssa.

Kuurojen Liitto on tiimiorganisaatio, jonka toiminnot on jaettu kolmen osaston kesken; palvelu-, kehittämis- ja hallinto-osastoon. Osastot jakautuvat yksiköiksi ja yksiköt puolestaan tiimeiksi.

Tämä artikkeli esiintyy osana seuraavia sivuja