3.1.2018

Merkkipäivälahjoitus

  • Tytär halaa lämpimästi äitiään syksyisessä puistomaisemassa.
Haluaisitko lahjojen saamisen sijaan tukea kuurojen hyväksi tehtävää työtä?

Pyydä merkkipäivälahjoitusta hyvään tarkoitukseen

Onko sinulla jokin merkkipäivä, syntymäpäivä, hääpäivä tai vaikkapa eläkkeelle siirtyminen tulossa? Juhliiko yrityksesi tai harrastuspiirisi pyöreitä vuosia? Haluaisitko lahjojen saamisen sijaan tukea kuurojen hyväksi tehtävää työtä?

Voit pyytää läheisiäsi kunnioittamaan merkkipäivääsi lahjoituksella Kuurojen Liitolle. Vapautat heidät lahjavalinnan miettimisestä ja lahjoitukset ohjautuvat suoraan suomalaiseen hyväntekeväisyystyöhön.

Ilmoita toiveestasi esimerkiksi kutsussa, lehti-ilmoituksessa tai merkkipäiväuutisessa. Jos haluat listan onnittelijoista, ilmoita merkkipäiväkeräysaikeesta Kuurojen Liiton varainhankintaan puhelimitse (09) 5803 421 tai sähköpostitse varainhankinta@kuurojenliitto.fi.

Perusta merkkipäiväkeräys toisen kunniaksi

Voit tehdä keräyksen myös läheisesi merkkipäivän kunniaksi, jos et itse ole tällä kertaa juhlinnan kohteena. Tärkeintä on, että ilmoitat lahjoituspyynnöstä selkeästi ja mielellään useampaan kertaan, jotta viestisi saavuttaa kaikki läheiset ja yhteistyökumppanit.

Näin annat merkkipäivälahjoituksen

Pyydä lähipiiriäsi maksamaan lahjasumma Kuurojen Liiton lahjoitustilille ja merkitsemään tilisiirron viestikohtaan nimesi ja merkkipäiväsi (tai vastaavasti lahjan saajan nimi ja merkkipäivän aihe). Viesti voi olla esimerkiksi "Matti Meikäläinen 50 v".

Helsingin OP Arkadia
FI07 5780 0720 1691 30
BIC: OKOYFIHH