7.7.2016

Månadsdonation

  • Kaksi pientä pokaa ajaa toisiaan takaa kädessään keltaisia vaahteranlehtiä ja nauraa riemuissaan
Genom månatliga bidrag tryggar du kontinuiteten i vårt arbete.

Ett regelbundet månadsbidrag är det lättaste och billigaste sättet att stöda vår verksamhet 

Som månadsdonator ger du en regelbunden penninggåva, storleken på den bestämmer du själv, och garanterar på det sättet att vårt viktiga arbete kan fortsätta. 

Månadsdonationerna är för alla parter ett väldigt bra sätt att hjälpa. Insamlingskostnaderna är låga eftersom bidragen är regelbundna utan att vi kontaktar givarna med kampanjer av olika slag. 

Månadsdonationen går direkt från ditt konto, genom antingen e-faktura eller direktbetalning. Du kan ge ditt bidrag en gång i månaden eller var tredje månad. Beloppet väljer du själv och du kan också ändra beloppet senare. 

Fyll i  Ja, jag vill ge ett månatligt bidrag -blanketten och skicka uppgifterna till vår donationstjänst. Vi skickar ett referensnummer för e-faktura till dig och med det kan du i nätbanken inleda din goda gärning som månadsdonator.  

Om du inte har tillgång till nätbank, kontakta oss per e-post: varainhankinta(at)kuurojenliitto.fi eller per telefon 09 5803 421 eller 09 5803 042 så sänder vi per post ett avtal för direktdebitering som du undertecknar.     

Också mindre penningåvor har stor betydelse – många bäckar små bildar en brett flytande å 

De bidrag Finlands Dövas Förbund får genom månadsdonationer används för olika slags verksamhet, såsom

  • läger för döva barn och ungdomar
  • teckenspråkig seniorverksamhet
  • produktion av teckenspråkigt material för information och kommunikation
  • regional förenings- och kursverksamhet

Som månadsdonator är du en av de oerhört viktiga personer som ser till att vi kan fortsätta med vårt arbete för döva och teckenspråket också i framtiden. Månadsdonatorerna får en gång per år en rapport om vår verksamhet och om hur de insamlade medlen används.

Ditt stöd behövs – du kan bli Finlands Dövas Förbunds månadsdonator redan i dag! 

Hyödyllisiä linkkejä