23.9.2019

Joulu- ja uudenvuodentervehdykset Kuurojen lehteen

Jälleen on aika kerätä kuurojen yhdistysten jokavuotinen joulu- ja uudenvuodentervehdys Kuurojen lehteen.

Yhdistyksille lähetetään pian ohjeet joulutervehdysten tekemiseen. Yhdistyksellä tervehdyksistä vastaava henkilö kerää nimilistan heiltä, ketkä haluavat tervehdyksensä jättää lehteen, ja hoitaa tilitykset.

Yhden tervehdyksen hinta on 1 euroa per nimi tai perhe, ja 5 euroa yhdistykseltä.

Maksu pankkitilille FI7557800720168876. Maksaessa merkitkää viestikenttään ”Joulutervehdys”.

Kun nimilista on valmis, lähettäkää se 21. lokakuuta mennessä sähköpostilla Kuurojen lehteen: kuurojenlehti@kuurojenliitto.fi

Jos yhdistyksellä ei ole mahdollisuutta lähettää nimilistaa sähköpostilla, niin paperilla olevan nimilistan voi lähettää postissa: Kuurojen Liitto, Kuurojen lehti, PL 57, 00401 Helsinki.

Ottakaa yhteyttä toimitukseen, jos yhdistyksenne tarvitsee vähän lisäaikaa nimien keräämiseen.

Lisätietoja Kuurojen lehden toimituksesta:
kuurojenlehti@kuurojenliitto.fi tai gsm 050 360 7610.

Hyvää syksyn jatkoa ja joulun odotusta!