24.5.2019

Liittokokous 2019 - edustajille perjantaina iltaohjelmaa

Arvoisat liittokokouksen edustajat,

tervetuloa mukaan perjantaina 7.6.2019 viittomakieliselle opastetulle kierrokselle Ellen Thesleff -näyttelyyn HAMiin (Tennispalatsi, Rautatienkatu 8). Oppaananne toimii Netta Keski-Levijoki. Ole paikalla klo 17.30, opastettu kierros alkaa klo 17.45. Kierrokselle mahtuu vain 35 henkeä kerralla, joten ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Kierros on edustajille maksullinen: pääsylippu 10€, museokortti käy myös.

Kierroksen jälkeen siirrymme Nukketeatteri Sampoon (Erottajankatu 7). Paikalle voi saapua ennen klo 19, itse ohjelma alkaa klo 19 ja kestää klo 21 asti. Ohjelmassa Kuurojen Liiton luentoteemoja: tilannekatsaus historian vääryyksistä, viittomakieltemme nykytilanne ja liiton strategiatyöprosessi.

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittautumiset Helsingin kuurojen yhdistyksen sihteeri Liisa Syväsalmelle: liisa.syvasalmi@hky.fi