5.2.2019

Suora verkkolähetys neuvottelupäiviltä, Viittomakielen päivän seminaarista ja Tampereen aluefoorumilta

Lähipäivinä on tulossa monta mielenkiintoista tapahtumaa! Mikäli et pääse mukaan paikan päälle tilaisuuksiin, tervetuloa seuraamaan tapahtumia suorina verkkolähetyksinä sivuillemme.

Yhdistystason neuvottelupäivät 2019

Ensimmäisen vuorossa on Yhdistystason neuvottelupäivät Oulussa. Lisätietoja tapahtumasta ja kokouspäivän ohjelma oheisesta linkistä.

• Suora lähetys Oulusta la 9.2. n. klo 9.30-15.10 (lounastauko n. klo 11.30-12.30).

Aamupäivällä käsittelyssä ovat Kuurojen Liiton strategiat, iltapäivällä syvennytään yhdistysasioihin sekä klo 14.30 alkaen historian vääryyksiin.

Viittomakielen päivä

Tiistaina 12.2. juhlitaan Viittomakielen päivää. Lisätietoja ja juhlaseminaarin ohjelma oheisesta linkistä

• Suora lähetys Kansallismuseon auditoriosta 12.2. klo 9.00-12.00.

Juhlapäivän kunniaksi järjestettävässä seminaarissa pohditaan viittomakielen asemaa lainsäädännössä sekä kielellisten että vammaisoikeuksien näkökulmasta. Seminaarissa esitellään lisäksi hyvää palautetta saanutta viittomakielistä samanaikaisopetusta.

Alueellinen foorumi Tampere

Foorumeista järjestetään yhteensä viisi: Tampereella, Helsingistä, Turusta, Jyväskylästä ja Oulusta. Tampereelta toteutetaan myös suora verkkolähetys.

• Suora lähetys Tampereelta 15.2. klo 10.00-15.00

Foorumeilla keskustellaan kielellisistä oikeuksista ja palveluista sekä tavataan päättäjiä ja kansanedustajia. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet oheisesta linkistä.

Kaikki suorat lähetykset on nähtävissä liiton verkkosivulla osoitteessa www.kuurojenliitto.fi

Nyttiga länkar